A filmkészítés a hivatásunk, a hobbink, a szerelmünk.

Ezek vagyunk mi

Szenvedélyesen szeretjük a munkánkat, és a vele járó kihívásokat is. Kihívást pedig még a legkisebb projektben sem nehéz találni, hisz a végső cél mindig ugyanaz: kreatívan elmesélni egy történetet. A TE történetedet! Ehhez értünk, ezért ez a hivatásunk.

A szűkebb csapat
Bálint
Bálint

VFX, 3D

A semmiből valamit alkotni, új dolgokat megismerni felemelő érzés. Izgalmas mindig új helyzetekben kreatív megoldásokkal megvalósítani ügyfeleink vízióját.

Dávid
Dávid

OPERATŐR, VÁGÓ

Minden munka más és más, ha a sablonokat kerüljük. Mi pedig pontosan erre törekszünk, hogy amit az ügyfelekkel karöltve megalkotunk, az olyan megoldásokkal legyen gazdagítva, ami egyedivé teszi azt.

Treszy
Treszy

RENDEZÉS, MUNKASZERVEZÉS

A nehézségek leküzdése ad erőt a következő akadály legyőzéséhez is!

Mivel foglalkozunk?
Imázsfilm

Ha már elnyerted leendő ügyfeled tetszését, betűk és szavak helyett mutatkozz be neki mozgóképpel is! Egy imázsfilm elkészítésekor a legfőbb cél, hogy a film képeivel, hangulatával a nézőben pozitív érzéseket keltsen, hogy az érdeklődőből vásárló legyen.

Reklámfilm

A célcsoportnak megfelelő hangulatú és ízlésvilágú kreatív promótáló videót készítünk, legyen szó termékről, szolgáltatásról, vagy eseményről.

2D Animáció, 3D render, VFX

Egy explainer animáció nem csupán figyelemfelhívú célú, bizonyos fokig el is magyarázza a termék vagy szolgáltatás működési folyamatát. Ezen kívül a speciális effeketek, és fotorealisztikus 3D látványvideók legyártásától sem riadunk meg.

Esküvőfilm

Ma már kevés létjogosultsága van a hagyományos értelemben vett esküvői videózásnak, mi a kreatív történetmesélést szem előtt tartva filmes eszközökkel és látásmóddal igyekszünk megörökíteni a párok nagy napját.

Rendezvényvideó & élő közvetítés

Pörgős, az esemény legjobb pillanatait magába foglaló összefoglalót készítünk, vagy ha épp arra van szükség, kiváló kép és hangminőségben dokumentálunk egy-egy előadást. Képesek vagyunk akár 8 kamerás élő videókeveréssel is streamelni Full HD minőségben. 

Videóklip

A videóklip gyártás nálunk nem csak a snittek ritmikus egymásra vágásáról szól, ennél a műfajnál is elengedhetetlen egy jó sztori, amivel a dalok üzenete még erősebb lesz.

megnézem a filmeket
Youtube
Vimeo
Google Maps